Ingrediënten:
- 400 g rijst
- 500 g kipfilet
- 2 eieren
- 500 g verse spinazie
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels knoflookpoeder
- Zout en peper naar smaak
Instructies:
- Kook de rijst volgens de verpakking.
- Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en bak de kipfilet goudbruin.
- Voeg de knoflookpoeder, zout en peper toe en bak de kip nog een paar minuten.
- Voeg de spinazie toe en laat deze slinken.
- Breek de eieren boven de pan en bak ze totdat ze goed gegaard zijn.
- Meng de rijst met de kip, spinazie en eieren en warm alles nog even door.
Kooktijd:
20-25 minuten
Calorieën en Voedingswaarde:
Per portie (4 personen):
Calorieën: 576 kcal
Koolhydraten: 63 g
Vetten: 11 g
Eiwitten: 39 g