Ingrediënten:
- 3 grote aardappelen
- 200 gram gerookte ham, in plakjes
- 3 wortels, geschild en in plakjes
- 3 eetlepels olie
- Snufje zout en peper
Kooktijd:
25 minuten
Calorieën en voedingswaarde:
Calorieën: 456 Kcal
Voedingswaarde (per persoon):
- Eiwitten: 18,7 gram
- Koolhydraten: 49,8 gram
- Vetten: 13,8 gram
Bereidingswijze:
- Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Doe de aardappelplakjes, de plakjes ham en de plakjes wortel in een ovenschaal.
- Schenk de olie over de schaal en kruid met zout en peper naar smaak.
- Roer alles goed door elkaar.
- Zet de schaal 25 minuten in de oven.
- Serveer de aardappel-ham-wortelstamp met een salade.