Recept met peper, ui, tomaat, kaas, pasta, zalm, broccoli,

Gepubliceerd op: 8 januari 2024

Pasta met peper, ui, tomaat, kaas, zalm en broccoli (4 personen) Kooktijd: 25 minuten Ingrediënten/benodigdheden: - 400 gram pasta - 1 ui, fijngesneden - 400 gram cherrytomaten, in kwarten - 200 gram geraspte kaas - 2 teentjes knoflook, geperst - 2 eetlepels olijfolie - 1 theelepel zwarte peper - 175 gram gerookte zalm, in stukjes - 200 gram broccoli, in roosjes Bereiding: 1. Breng een grote pan water en een snufje zout aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Verwarm ondertussen de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. 3. Voeg de tomaat, peper, zalm en broccoli toe en laat het geheel 5 minuten sudderen. 4. Giet de pasta af en voeg deze toe aan de pan met groenten. Roer goed door en verwarm het geheel nog 1 minuut. 5. Verdeel de pasta over 4 borden en strooi de geraspte kaas erover. Serveer direct. Voedingswaarde per portie: - Calorieën: 530 kcal - Koolhydraten: 66 g - Eiwitten: 22 g - Vezels: 7 g - Vetten: 19 g