Pasta-rucola salade met carpaccio en kaas
Kooktijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
- 300 gram rucola
- 150 gram carpaccio
- 150 gram geraspte kaas
- Olijfolie
- Zout
- Peper
2. Giet de kookvocht af en spoel de pasta af met koud water.
3. Meng de pasta met de olijfolie, zout en peper.
4. Voeg de rucola, carpaccio en kaas toe aan de pasta en meng het geheel goed.
5. Serveer de salade direct.
Vetten: 16,8 g
Koolhydraten: 60,3 g
Eiwitten: 19,8 g
Vezels: 4,2 g
Aantal personen: 4
Ingrediënten/benodigdheden
- 500 gram pasta- 300 gram rucola
- 150 gram carpaccio
- 150 gram geraspte kaas
- Olijfolie
- Zout
- Peper
Instructies
1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.2. Giet de kookvocht af en spoel de pasta af met koud water.
3. Meng de pasta met de olijfolie, zout en peper.
4. Voeg de rucola, carpaccio en kaas toe aan de pasta en meng het geheel goed.
5. Serveer de salade direct.
Voedingswaarde
Energie: 476 kcalVetten: 16,8 g
Koolhydraten: 60,3 g
Eiwitten: 19,8 g
Vezels: 4,2 g