Pasta met zalm, broccoli en spinazie

Gepubliceerd op: 20 september 2023

Ingrediënten

  • 300 gram pasta
  • 200 gram zalmfilet
  • 200 gram broccoli
  • 100 gram spinazie
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de ui, knoflook en zalmfilet in kleine stukjes.
  3. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook aan.
  4. Voeg de zalm, broccoli, spinazie, komijn, paprikapoeder, zout en peper toe. Bak dit 5 minuten op medium vuur.
  5. Voeg de kook de pasta toe aan het mengsel en meng alles goed door elkaar.
  6. Breng op smaak met zout en peper en serveer.

Informatie

  • Hoeveelheid: 4-6 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Calorieën: 536 kcal
  • Voedingswaarde: Veel eiwitten, vezels, vitamine C, vitamine K, foliumzuur, magnesium, kalium, ijzer en omega-3 vetzuren.