Pasta met zalm, broccoli en spinazie

Ingrediënten
- 300 gram pasta
- 200 gram zalmfilet
- 200 gram broccoli
- 100 gram spinazie
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel paprikapoeder
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de ui, knoflook en zalmfilet in kleine stukjes.
- Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook aan.
- Voeg de zalm, broccoli, spinazie, komijn, paprikapoeder, zout en peper toe. Bak dit 5 minuten op medium vuur.
- Voeg de kook de pasta toe aan het mengsel en meng alles goed door elkaar.
- Breng op smaak met zout en peper en serveer.
Informatie
- Hoeveelheid: 4-6 personen
- Kooktijd: 20 minuten
- Calorieën: 536 kcal
- Voedingswaarde: Veel eiwitten, vezels, vitamine C, vitamine K, foliumzuur, magnesium, kalium, ijzer en omega-3 vetzuren.