Pasta met tomaat en kaas (voor 2 personen)

Gepubliceerd op: 20 september 2023

Ingrediënten:

  • 200 gram pasta
  • 3 tomaten
  • 150 gram geraspte kaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel basilicum
  • 1 theelepel oregano
  • zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de tomaten in kleine stukjes.
  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.
  4. Voeg de tomaten toe en bak ze 5 minuten.
  5. Voeg de basilicum, oregano, zout en peper toe en bak nog 2 minuten.
  6. Voeg de pasta toe en bak nog 2 minuten.
  7. Voeg tenslotte de geraspte kaas toe en bak nog 2 minuten.

Kooktijd:

Totale kooktijd: 15 minuten.

Calorieën en voedingswaarde:

Per portie (voor 1 persoon): Calorieën: 562 kcal Eiwit: 19,3 g Koolhydraten: 59,7 g Vetten: 24,6 g