Ingrediënten:
- 200 gram pasta
- 3 tomaten
- 150 gram geraspte kaas
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel basilicum
- 1 theelepel oregano
- zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de tomaten in kleine stukjes.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.
- Voeg de tomaten toe en bak ze 5 minuten.
- Voeg de basilicum, oregano, zout en peper toe en bak nog 2 minuten.
- Voeg de pasta toe en bak nog 2 minuten.
- Voeg tenslotte de geraspte kaas toe en bak nog 2 minuten.
Kooktijd:
Totale kooktijd: 15 minuten.
Calorieën en voedingswaarde:
Per portie (voor 1 persoon):
Calorieën: 562 kcal
Eiwit: 19,3 g
Koolhydraten: 59,7 g
Vetten: 24,6 g