Pasta met kaas, zalm en peper
Aantal personen: 2
Kooktijd: 20 minuten
Calorieën: 590 kcal per persoon
Voedingswaarde per persoon: Eiwit: 27 g, Koolhydraten: 46 g, Vetten: 25 g
Ingrediënten
- 200 gram pasta
- 200 gram gerookte zalm
- 200 gram geraspte kaas
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels zout
- 2 theelepels peper
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de zalm in kleine stukjes.
- Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de zalm toe.
- Voeg het zout en de peper toe en bak de zalm gedurende 5 minuten.
- Giet de pasta af en voeg de geraspte kaas toe aan de zalm.
- Voeg de pasta toe aan het mengsel en roer het geheel goed door.
- Serveer de pasta met kaas, zalm en peper.