Pasta met kaas, gehakt en honing – 4 personen

Gepubliceerd op: 20 september 2023

Ingrediënten:

  • 500 g penne
  • 250 g gehakt
  • 200 g geraspte kaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel oregano
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 200 ml kookroom
  • 2 eetlepels honing
  • Zout en peper naar smaak

Bereiding:

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook, oregano en tomatenpuree toe en bak nog 2 minuten.
  3. Voeg de kookroom en honing toe, breng op smaak met zout en peper en laat 5 minuten pruttelen.
  4. Doe de gekookte penne in de pan samen met de geraspte kaas en meng goed door.
  5. Verdeel de pasta over 4 borden en serveer direct.

Voedingswaarde:

  • Kcal: 587 per portie.
  • Koolhydraten: 60 g.
  • Eiwitten: 25 g.
  • Vetten: 22 g.

Kooktijd:

20 minuten.