Krokante gehaktballetjes met broccoli
Voor 4 personen | Kooktijd: 25 minuten | Calorieën: 650 kcal | Voedingswaarde: Eiwitten: 28 g | Vetten: 32 g | Koolhydraten: 46 g
Ingrediënten
- 500 g gehakt
- 2 eieren
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 el paneermeel
- 2 el peterselie, fijngehakt
- zout en peper
- olie, om te bakken
- 500 g broccoli, in roosjes
- 2 el boter
Instructies
- Meng het gehakt met de eieren, ui, knoflook, paneermeel, peterselie, zout en peper.
- Vorm er kleine balletjes van en bak deze in een pan met wat olie aan beide kanten goudbruin.
- Kook ondertussen de broccoli in een pan met water.
- Giet de broccoli af en voeg de boter toe. Breng op smaak met zout en peper.
- Serveer de gehaktballetjes met de broccoli erbij.