Knakworstjes in Bladerdeeg
Aantal personen: 4
Kooktijd: 25 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Benodigdheden
- 500 gram knakworstjes
- 2 plakken bladerdeeg
- 2 eieren
- Bakpapier
Ingrediënten
- 500 gram knakworstjes
- 2 plakken bladerdeeg
- 2 eieren
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Verdeel de knakworstjes over de plakken bladerdeeg.
- Klop de eieren los en bestrijk hiermee de bladerdeeg.
- Bak de knakworstjes in 25 minuten gaar en goudbruin in de oven.
Voedingswaarde
- Energie: 889 kcal
- Vetten: 59,3 g
- Koolhydraten: 48,5 g
- Eiwitten: 32,2 g