Kipfilet met pasta en salade

Gepubliceerd op: 27 maart 2024

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 400 gram kipfilet
  • 400 gram pasta naar keuze
  • 200 gram gemengde sla
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 1 ui
  • 100 gram ham
  • 100 gram geraspte kaas

Bereiding:

  1. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi met zout en peper.
  3. Verhit een beetje olie in een pan en bak de kipfilet gaar en goudbruin.
  4. Snipper de ui en voeg deze toe aan de kipfilet. Bak mee tot de ui glazig is.
  5. Voeg de ham toe en bak kort mee.
  6. Voeg de gekookte pasta toe aan de pan en meng alles goed door elkaar.
  7. Verdeel de gemengde sla over 4 borden.
  8. Schep het kipfilet-pasta mengsel op de sla.
  9. Strooi de geraspte kaas over de borden.

Serveertemperatuur:

Serveer de kipfilet met pasta en salade direct na bereiding, terwijl het nog warm is.

Voedingswaarde per portie:

  • Energie: 600 kcal
  • Vet: 15 gram
  • Koolhydraten: 70 gram
  • Eiwitten: 45 gram
  • Vezels: 5 gram

Totale tijd:

25 minuten

Tip:

Voor een extra smaakvolle pasta kun je een scheutje room toevoegen aan de pan voordat je de pasta en sla toevoegt.