Kabeljauw met tomaten en feta

Gepubliceerd op: 20 september 2023

Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 kabeljauwfilets, 200 gram per stuk
  • 3 tomaten
  • 100 gram feta
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • zout en peper naar smaak

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius.
  2. Was en droog de tomaten en snijd ze in plakjes.
  3. Verwarm de olijfolie in een ovenvaste schaal en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook tot het begint te geuren.
  4. Leg de kabeljauwfilets in de schaal en strooi de oregano, zout en peper erover. Leg de tomatenplakjes eromheen en verdeel de feta erover.
  5. Bak de kabeljauw in de oven gedurende 20-25 minuten, totdat de vis gaar is.
  6. Serveer de kabeljauw met tomaten en feta met een frisse salade.

Voedingswaarde per portie

  • Calorieën: 391 kcal
  • Eiwitten: 39,2 gram
  • Koolhydraten: 7,3 gram
  • Vetten: 21,5 gram