Havermoutpap met eiwit en kaneel
Benodigdheden:
- Voor 2 personen:
- 120 gram havermout
- 200 ml. plantaardige melk
- 2 eetlepels kaneel
- 2 eiwitten
Kooktijd:
- Kooktijd: 10-15 minuten
Ingredienten:
- 120 gram havermout
- 200 ml. plantaardige melk
- 2 eetlepels kaneel
- 2 eiwitten
Voedingswaarde:
- Vetten: 3 gram
- Koolhydraten: 30 gram
- Eiwitten: 15 gram
Bereidingswijze:
- Verwarm de plantaardige melk in een pan op middelhoog vuur.
- Voeg de havermout toe aan de melk en roer regelmatig.
- Breng de havermoutpap op smaak met kaneel.
- Voeg het eiwit toe en roer alles goed door elkaar.
- Laat de havermoutpap 4-5 minuten zachtjes koken.
- Breng eventueel op smaak met extra kaneel of andere kruiden.
- Serveer de havermoutpap met de overgebleven eiwitten.