Havermoutpap met ei en kaneel

Gepubliceerd op: 21 september 2023

Voor 2 personen

  • Kooktijd: 10 minuten
  • Calorieën: 450 kcal per persoon
  • Voedingswaarde:
    • Eiwit: 14 g
    • Koolhydraten: 52 g
    • Vet: 14 g

Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • 2 eetlepels havermout
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 eetlepels gesmolten boter
  • 2 eetlepels melk
  • 1 eetlepel suiker
  • Snufje zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Breek de eieren en voeg de havermout, kaneel, boter, melk, suiker en zout toe en meng goed.
  3. Voeg de ingrediënten toe aan een ovenschaal en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  4. Serveer de havermoutpap met ei en kaneel warm.