Groenteburger met aardappel en peper
Ingrediënten
- 4 personen
- 500 gram aardappel, geschild en in blokjes gesneden
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 200 gram verse peper, in ringen gesneden
- 100 gram gehakte tomaten
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 4 hamburgerbroodjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- Doe de aardappelblokjes in een ovenschaal en voeg de olijfolie, knoflook, peper en tomaten toe.
- Bestrooi met de oregano en zout en peper naar smaak.
- Rooster de aardappelen in de oven gedurende 25-30 minuten totdat ze gaar zijn.
- Verwarm de hamburgerbroodjes in de oven en voeg de aardappelen toe.
- Serveer de burgers met extra peper en tomaten.
Voedingswaarde
- Kooktijd: 25-30 minuten
- Calorieën: 300 kcal
- Koolhydraten: 36 g
- Vetten: 10 g
- Eiwitten: 7 g