Gebakken aardappel met peper en zout

Gepubliceerd op: 10 oktober 2023

Ingrediënten:

  • 4 aardappelen
  • zout
  • zwarte peper

Kooktijd:

30-40 minuten

Aantal personen:

4

Calorieën en voedingswaarde per portie:

  • Calorieën: 186
  • Koolhydraten: 41 g
  • Vetten: 0,8 g
  • Eiwitten: 4,5 g

Instructies:

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
  3. Doe de aardappelblokjes in een ovenschaal en giet er wat olie over. Roer goed door.
  4. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
  5. Zet de ovenschaal in de oven en bak de aardappel 30-40 minuten, of totdat ze goudbruin en gaar zijn.
  6. Serveer warm.