Frikandelbroodjes - 4 personen
Ingrediënten
- 4 frikandellen
- 4 plakjes bladerdeeg
- 2 eetlepels bloem
- 1 ei, losgeklopt
- 2 theelepels melk
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Bestuif het werkblad met de bloem. Rol ieder plakje bladerdeeg uit tot een plakje van ongeveer 25 cm doorsnede.
- Leg de frikandellen in het midden van ieder bladerdeeg plakje.
- Vouw de randen van het bladerdeeg naar binnen en druk de randen goed aan om de frikandellen heen.
- Klop het ei los met de melk en bestrijk de broodjes hiermee.
- Plaats de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar en goudbruin.
Voedingswaarde per portie (1 broodje)
- Calorieën: 250 kcal
- Koolhydraten: 15 g
- Eiwitten: 8 g
- Vetten: 16 g