Frikandelbroodjes - 4 personen

Gepubliceerd op: 20 september 2023

Ingrediënten

  • 4 frikandellen
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 ei, losgeklopt
  • 2 theelepels melk

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Bestuif het werkblad met de bloem. Rol ieder plakje bladerdeeg uit tot een plakje van ongeveer 25 cm doorsnede.
  3. Leg de frikandellen in het midden van ieder bladerdeeg plakje.
  4. Vouw de randen van het bladerdeeg naar binnen en druk de randen goed aan om de frikandellen heen.
  5. Klop het ei los met de melk en bestrijk de broodjes hiermee.
  6. Plaats de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar en goudbruin.

Voedingswaarde per portie (1 broodje)

  • Calorieën: 250 kcal
  • Koolhydraten: 15 g
  • Eiwitten: 8 g
  • Vetten: 16 g