Bladerdeeg met geitenkaas en honing
Een heerlijk en makkelijk overgerecht met bladerdeeg, geitenkaas en honing. Ideaal als tussendoortje of als aperitiefhapje.
Voor 4 personen
30 minuten
Benodigdheden
- 200 gram bladerdeeg
- 200 gram geitenkaas
- 2 eetlepels honing
Ingrediënten
- 200 gram bladerdeeg
- 200 gram geitenkaas
- 2 eetlepels honing
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak.
- Bestrijk het deeg met de geitenkaas en druppel er de honing overheen.
- Rol het deeg op en snijd in plakjes van ongeveer 2 cm dik.
- Leg de plakjes op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met wat extra honing.
- Bak de plakjes ongeveer 20 minuten in de oven.
Voedingswaarde
500 kcal
55 g
10 g
20 g