Bladerdeeg met geitenkaas en honing

Gepubliceerd op: 24 september 2023

Een heerlijk en makkelijk overgerecht met bladerdeeg, geitenkaas en honing. Ideaal als tussendoortje of als aperitiefhapje. Voor 4 personen 30 minuten

Benodigdheden

  • 200 gram bladerdeeg
  • 200 gram geitenkaas
  • 2 eetlepels honing

Ingrediënten

  • 200 gram bladerdeeg
  • 200 gram geitenkaas
  • 2 eetlepels honing

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak.
  3. Bestrijk het deeg met de geitenkaas en druppel er de honing overheen.
  4. Rol het deeg op en snijd in plakjes van ongeveer 2 cm dik.
  5. Leg de plakjes op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met wat extra honing.
  6. Bak de plakjes ongeveer 20 minuten in de oven.

Voedingswaarde

500 kcal 55 g 10 g 20 g