Banaan-Havermoutpannenkoek
Banaan-Havermoutpannenkoek
Deze pannenkoek is een heerlijke combinatie van banaan, havermout en koek en speculaas kruiden. Lekker als ontbijt of lunch.
2-3 personen
15 minuten
15 minuten
400 kcal
4 eieren
2 eieren zonder eigeel
80 gram havermout
1 banaan
2 theelepels koek en speculaaskruiden
- Een kom
- Een kleine pan
- Een garde
- Een staafmixer
Bereiding
- Verkruimel de havermout in een kom.
- Breek de eieren in een kom en voeg de eigeel toe aan de havermout.
- Vermeng de havermout met de eieren en voeg de koek en speculaaskruiden toe.
- Pel de banaan en pureer deze met de staafmixer.
- Voeg de banaan toe aan het eimengsel en meng alles goed door elkaar.
- Verhit een kleine pan met een beetje olie op middelhoog vuur.
- Schep een lepel van het beslag in de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.
- Serveer de pannenkoeken met een beetje honing of stroop.