Banaan-Havermoutpannenkoek

Gepubliceerd op: 2 oktober 2023

Banaan-Havermoutpannenkoek Deze pannenkoek is een heerlijke combinatie van banaan, havermout en koek en speculaas kruiden. Lekker als ontbijt of lunch. 2-3 personen 15 minuten 15 minuten 400 kcal 4 eieren 2 eieren zonder eigeel 80 gram havermout 1 banaan 2 theelepels koek en speculaaskruiden
  • Een kom
  • Een kleine pan
  • Een garde
  • Een staafmixer

Bereiding

  1. Verkruimel de havermout in een kom.
  2. Breek de eieren in een kom en voeg de eigeel toe aan de havermout.
  3. Vermeng de havermout met de eieren en voeg de koek en speculaaskruiden toe.
  4. Pel de banaan en pureer deze met de staafmixer.
  5. Voeg de banaan toe aan het eimengsel en meng alles goed door elkaar.
  6. Verhit een kleine pan met een beetje olie op middelhoog vuur.
  7. Schep een lepel van het beslag in de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.
  8. Serveer de pannenkoeken met een beetje honing of stroop.