Ambachtelijke Wentelteefjes met Poedersuiker
Bereidingstijd: 10 minuten | Aantal personen: 4 | Calorieën: 230 kcal | Voedingswaarde: Koolhydraten 18g, Vetten 11g, Eiwitten 3g
Ingrediënten:
- 4 sneetjes witbrood
- 2 eieren
- 100 ml melk
- 2 eetlepels suiker
- 1 theelepel vanille extract
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels poedersuiker
Bereidingswijze:
- Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.
- Klop de eieren, melk, suiker en vanille extract in een kom.
- Dompel de sneetjes witbrood in het ei-mengsel en laat ze 5 minuten weken.
- Smelt de boter in de koekenpan.
- Bak de eier-broodmengsel tweemaal aan beide kanten goudbruin.
- Bestrooi de wentelteefjes met poedersuiker.
- Serveer de wentelteefjes warm.